Over Garagebedrijf J. van den Heuvel

In 1985 is Jan van den Heuvel een eigen garagebedrijf begonnen met als specialisatie het inbouwen van LPG-installaties. Dit bedrijf is hij begonnen naast de locatie waar het huidige bedrijf gevestigd is. Jan heeft dit bedrijf hier vele jaren gerund. In eerste instantie alleen met zijn vrouw en in een later stadium samen met zijn zoon Arno.

 

Arno is zijn loopbaan in de auto’s begonnen in 1988, toen hij van de middelbare school kwam en een opleiding ging volgen in de auto techniek, dit was een deeltijd opleiding dus moest er een stage plaats gezocht worden.


Arno heeft toen 7 jaar bij een lada en kia dealer gewerkt en heeft daar alle basis technieken geleerd en gezien hoe je service hoort te verlenen. 

Toen hij alle diploma’s behaald had, is hij thuis in het bedrijf van zijn vader begonnen, daardoor moest er al snel gezocht worden naar uitbreidingsmogelijkheden. Deze werden gevonden op het huidige perceel. Daar is in 1997 gestart met de bouw van een nieuw pand en een compleet nieuw buiten terrein. In 1998 is hier de basis gelegd voor de opzet van het huidige bedrijf. Arno had in 1998 al voor ogen dat service en kwaliteit zeker de trefwoorden waren die op zijn bedrijf van toepassing zouden moeten zijn en dat is nu nog steeds zo.


In 2007 werd besloten om de werkplaats uit te breiden wegens ruimte gebrek, tevens werd er een nieuwe ontvangstruimte gerealiseerd. 

In 2008 is Jan van den Heuvel gestopt met sleutelen en de organisatie van het bedrijf en is hij ondersteunende werkzaamheden gaan verrichten.

Kom gerust een keer een bezoek brengen aan Garagebedrijf J. van den Heuvel en ervaar de klantvriendelijkheid en de service onder het genot van een kopje koffie (of thee)!

 

 

Service-team

Bij Garagebedrijf J. van den Heuvel bent u aan het juiste adres voor al uw auto-onderhoud. Wij staan voor u klaar.

 

Arno van den Heuvel

Eigenaar / 1ste Monteur / APK keurmeester / Diagnose specialist.

Arno van den Heuvel is eigenaar van Garagebedrijf J. van den Heuvel. Hij is al jaren actief in de auto wereld. Hij is zijn loopbaan begonnen als leerling-monteur en na diverse stage adressen is hij met zijn eigen bedrijf gestart. 

Arno is het aanspreekpunt van het bedrijf. Hij is meestal bezig met de verkoop en diagnose van voertuigen.

 

 

Jasper Overbeek

1ste Monteur / Diagnose specialist / APK keurmeester

 Jasper is al jaren een ervaren eerste monteur, met veel ervaring op het gebied van Jeep en Chrysler.

Sinds 2015 is hij ons team komen versterken.

 

Timon Hagen

1ste Autotechnicus / Technisch specialist

Timon is in 2021  bij ons begonnen als stagaire en is een vaste kracht in ons team geworden.

 

 

Patrick Engelhart 

1ste Automonteur/ APK keurmeester

Patrick  is bij ons begonnen in 2022 en is een vaste kracht binnen ons team.

 

 

Finn Rikken 

Leerling monteur

Finn is bij ons begonnen als leerling in 2023.

 

Marieke van den Heuvel

Marieke werkt part time bij ons en doet de administratie.

 

 

Met dit team staan wij altijd voor u en uw auto klaar.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.